Μαρίνα Στ. Μήσιου

Η Μήσιου Μαρίνα γεννήθηκε το 1983 στο χωριό Βαρικό Φλωρίνης, όπου κι έζησε ως τα 18 της χρόνια. Το 2001 εισήχθη στο Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ από όπου και αποφοίτησε το 2005.
Το 2007, και μετά από επιτυχία της σε εισαγωγικές εξετάσεις, παρακολούθησε
το διετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ειδικής Αγωγής» του Τμήματος Π.Τ.Δ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Από το 2009 ως το 2020, με θέρμη και αγάπη, εργάζεται σε δημόσια σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως Φιλόλογος-Ειδικής Αγωγής.
Αυτήν τη στιγμή είναι Υποψήφια Διδάκτωρ του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η Ιωάννου Ασπασία γεννήθηκε στις Σέρρες το 1978. Το 1997 εισήχθη στην ΑΣΚΤ του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Α.Π.Θ. Ειδικεύτηκε στη Ζωγραφική και αποφοίτησε το 2002.
Από το 2003 προσφέρει με ενθουσιασμό τις γνώσεις και την εμπειρία σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και εθελοντικό έργο ως διδάσκουσα Εικαστικών Προγραμμάτων Παιδικής Απασχόλησης.
Στο ενεργητικό της διαθέτει πολλές συμμετοχές σε ημερίδες και σεμινάρια αλλά και σε έξι Πανελλήνιες Μαθητιάδες. Από το 1999 ως το 2020 συμμετέχει με έργα ζωγραφικής της σε πολλές ομαδικές εκθέσεις με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Έχει εικονογραφήσει το βιβλίο με τίτλο «Μια περιπέτεια στο δάσος» στα πλαίσια ενός προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Σκηνογράφησε το εφηβικό θεατρικό έργο «Ενήλικας Πρίγκιπας», διασκευή του «Μικρού Πρίγκιπα», από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Κρίτωνα Ζαχαριάδη και το «Η Θαυμαστή Μπαλωματού».

Ασπασία Χρ. Ιωάννου

Προσωπική επικοινωνία

Μαρίνα Μήσιου

Ασπασία Ιωάννου